Moderna električna dostavna vozila

Kompanija CENNTRO AUTOMOTIVE Group je globalna tehnološka kompanija koja upravlja automobilskom platformom "Co-op" pružajući ceo spektar električnih vozila, tehnologije i razvoja.

Fokus kompanije se oslikava kroz postojeće modele lakih dostavnih elektro vozila METRO I i METRO II, sa ciljem povećanja ekonomske efikasnosti.

Modeli vozila METRO I  i METRO II prihvaćeni su širom sveta, gde je akcenat prvobitno stavljen na tržište USA.
Najveći gradovi sveta na "novom kontinentu" oslikavaju problemi brzine dostave robe, velike emisije štetnih gasova i nivoa buke,  samim tim ideju grupacije CENNTRO  koja je ponudila tehničko-tehnološko rešenje u vidu električnih lakih dostavnih vozila ne izuzima Evropu kao jedno od tržišta gde ja takođe primena ovih vozila tražena.

Kvalitet izrade vozila METRO  kao i troškovi održavanja, i same vožnje, predstavljaju jedinstvenu ponudu na tržištu vozila ovog i sličnog tipa.
Odatle dolazi jasna preporuka proizvođača da će najveću efikasnost ovih vozila primetiti veliki logistički centri za plasiranje i dostavu robe, što ne izuzima svakodnevnu primenu ovih vozila na polju malih preduzetničkih radnji i kompanija.

Osnovne karakteristike:

Dimenzije: 3700 x 1400 x 1905 mm
Nosivost: 575 kg
Zapremina: 3.5 m³
Pogon: zadnja osovina
Prednje vešanje: 
Zadnje vešanje:
Kočioni sistem: Disk na sva četiri točka
Dimenzije guma: 175/65R14 
Karoserija: pojačani ABS

 

Performanse:

Maksimalna brzina: 85km/h
Domet (autonomija): do 350km*

Radius okretanja: 4000mm

 Ubrzanje 0-50km/h: ispod 6s
Distanca kočenja 40-0km/h: do 7.5m
Baterije: Li(NiCoMn)O2 2x13kWh
Radna voltaža: 192 VDC
Nominalna vrednost: 20 kW
Maksimalna snaga: 30 kW

 

 

All right reserved by ZhiDou CENNTRO Balkan, Vozim na struju, elektricni automobili, elektricna vozila, auto na struju, auto na baterije, najjeftiniji elektricni auto, elcar, ev car
Copyright © 2019