ZhiDou - O nama

*SINCE 2005*

 

Istorijat

ZhiDou je brend matične kompanije Geely Holding, kao jedan od najaktivnijih proizvođača u oblasti elektro automobila.
Kompanija je osnovana 1986. godine i zapošljava preko 80.000 ljudi.
Komapnija Geely ne samo da je preuzela Volvo brend, već učestvuje u brendovima poput Daimler, Lotus i londonske taksi kompanije "Black Cabs”.

Osim toga razvojni brend komapnije Geely Holding ima potpuno novo učešče u proizvodnji komercijalnih (lakih dostavnih) vozila Cenntro koju obeležava serija Metro i Metro II.

Firma ZhiDou Cenntro Balkan kao ekskluzivni distributer elektro vozila Zhidou i Električnih dostavnih vozila Cenntro posluje na tržištu Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, sa nadom da će ubrzo električna vozila, električni auto, auto na struju, elcar, elektro auto, vozim na struju, ev car i ostali nazivi postati savim uobičajena stvar.

Naša vizija

Elektro vozila

Automobili na električni pogon predstavljaju budućnost drumskog putovanja, a sama tendencija i porast interesovanja za vozilima ovih karakteristika postaju svakodnevnica.
Njihova rentabilnost, ekonomičnost, i ekološka prihvatljivost su glavni aduti u odnosu na dosadašnji vid vozila na fosilna goriva.

ZhiDou kao nova snaga na polju električnih  vozila ima za cilj osmišljavanje modernih, kompaktnih elektro vozila u svakodnevnoj i komercijalnoj upotrebi, pri tom vodeći računa o svojim korisnicima pre svega kvalitetom pruženih proizvoda i njihovim jedinstvenim karakteristikama.


ZhiDou - Srbija - Balkan

ZhiDou brend je prisutan i na tržištu Srbije od juna meseca 2019. godine, kao i brend istoimene kompanije Cenntro.

Eksluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije je firma ZhiDou CENNTRO Balkan, Vinogradska 57V, Surčin (Beograd).

 

All right reserved by ZhiDou CENNTRO Balkan, Vozim na struju, elektricni automobili, elektricna vozila, auto na struju, auto na baterije, najjeftiniji elektricni auto, elcar, ev car
Copyright © 2019